PNG kanggo JPG - Ngonversi png menyang jpg tanpa kalah kualitas -

Konverter gambar PNG kanggo JPG yaiku alat gratis sing gampang mbantu sampeyan ngowahi gambar saka format PNG menyang JPG. Langkah-langkah ing ngisor iki kanggo ngowahi file saka PNG menyang JPG:

Langkah 1: Pilih utawa seret file PNG saka komputer ing panah sing diwenehi.

Langkah 2: Sawise sampeyan nyeret file, alat iki bakal ngowahi gambar ing format JPG langsung lan sampeyan mung bisa ngundhuh lan nyimpen.

Mirror kabeh gambar sacara horizontal utawa vertikal.
Yen mung siji lapangan sing disetel, lapangan liyane bakal kanthi otomatis diitung miturut rasio aspek.

Selehake file ing kene utawa klik kanggo upload.

Gambar file sing mung diidini kanggo diunggah